Nugetky z tofu připravené v horkovzdušné fritéze - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 9 měsíce 150


Na tomto receptu si pochutnají nejenom vegani a vegetariáni! Šéfkuchař Roman Paulus natočil video na bezmasé nugetky připravované v horkovzdušné fritéze. 🍃 K jejich přípravě použijete tofu a je jenom na vás, jestli zvolíte přírodní, bylinkové, marinované anebo třeba uzené. Aby byly tofu nugetky krásně křupavé, je dobré je ve fritéze krátce předpéct a poté obalit v mouce, škrobu, směsi koření podle chuti a na závěr v drcených kukuřičných lupínkách. 🌽 Nakonec vám udělají radost buď jen tak, nebo jako součást hlavního jídla. 😋 Co jste z tofu naposledy uvařili vy? Suroviny: · 360 g tofu · 100 g hladká mouka · 1 lžíce kukuřičná mouka · 30 g bramborový škrob · 150 g sladká chilli omáčka Kania · 1 lžička mletá paprika · 1 lžička mletý česnek · 1 lžička kari koření · sůl · pepř · 1 lžíce voda · 50 g kukuřičné lupínky · rostlinný olej ve spreji A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/nugetky-z-tofu-pripravene-v-horkovzdusne-friteze

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:10 Vložení do fritézy a pečení 0:47 Obalení tofu 1:14 Dopečení tofu 1:34 Dodělání omáčkou a servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek