O mletém mase - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 2 měsíce 11


Společně s šéfkuchařem Romanem Paulusem se tentokrát blíže podíváte na různé druhy mletého masa. 😋 Zjistíte, čím je mleté maso specifické, jak s ním zacházet i proč dát mlýnek do lednice před tím, než si budete maso mlít doma sami. Také zjistíte, jaký druh mletého se hodí do jakých receptů. A že je z čeho vybírat! 🤯 Od klasického vepřového přes hovězí až po dietní kuřecí. A nesmíte zapomenout ani na pochoutky v podobě mletého jehněčího nebo zvěřiny! 🦌 Jaké mleté máte nejraději vy? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/o-mletem-mase

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 1:11 Hovězí 1:38 Vepřové 1:57 Kuřecí 2:14 Mleté mix 2:28 Burger z jehněčího masa 2:39 Telecí maso a zvěřina 2:53 Domácí burgery 3:00 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek