Společně s šéfkuchařem Romanem Paulusem se tentokrát blíže podíváte na různé druhy mletého masa. 😋 Zjistíte, čím je mleté maso specifické, jak s ním zacházet i proč dát mlýnek do lednice před tím, než si budete maso mlít doma sami. Také zjistíte, jaký druh mletého se hodí do jakých receptů. A že je z čeho vybírat! 🤯 Od klasického vepřového přes hovězí až po dietní kuřecí. A nesmíte zapomenout ani na pochoutky v podobě mletého jehněčího nebo zvěřiny! 🦌 Jaké mleté máte nejraději vy?
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/o-mletem-mase
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Timecodes:
0:00 Úvod
1:11 Hovězí
1:38 Vepřové
1:57 Kuřecí
2:14 Mleté mix
2:28 Burger z jehněčího masa
2:39 Telecí maso a zvěřina
2:53 Domácí burgery
3:00 Závěr