Pikantní kuřecí křidélka v horkovzdušné fritéze - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 10 měsíce 341


Připravit dobrou marinádu na kuřecí křidélka je snadné – když víte, jaké suroviny použít. 🐔 Šéfkuchař Roman Paulus nakládá křídla do řeckého jogurtu a směsi koření, kterou si navíc můžete snadno namíchat sami doma. 😋 A ačkoliv si více pochutnáte, když necháte křidélka pár hodin marinovat, můžete s nimi rovnou do trouby. Anebo do horkovzdušné fritézy, jako to udělal Roman Paulus. Její výhodou je, že v ní jídlo připravíte rovnoměrně propečené a navíc s naprostým minimem tuku. 🤩 Jak křídla nejraději připravujete vy? Suroviny: · 1 kg kuřecí křídla · 2 lžíce nízkotučný bílý řecký jogurt · sůl · pepř · koření na kuře Kania · olej ve spreji A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/pikantni-kureci-kridelka-v-horkovzdusne-friteze

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:05 Naložení křidélek do marinády 1:36 Příprava křidélek do fritézy 1:50 Pečení ve fritéze 2:11 Servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek