Pomalu grilovaná krkovice v pečicím papíru - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 4 měsíce 96


Trpělivost se vyplácí a to platí nejenom v životě, ale i v kuchyni. 🔪 Přesněji řečeno u grilu. Šéfkuchař Roman Paulus se tentokrát zaměřil na suché marinování, které trvá až celý týden! 🤯 Výsledkem je ale krásně provoněné maso – v tomto případě vepřová krkovice – které si přímo říká o své místo na rozpáleném grilu. Nenastavujte ale teplotu příliš vysoko! Tato krkovice se griluje pomalu, zabere to až 6 hodin! Výsledkem je ale krásně šťavnaté maso, které můžete podávat jak nakrájené na plátky, tak například trhané do burgeru. 🍔 Jak nejdéle jste zatím grilovali vy? Suroviny: Suchá marináda (RUB): · 10 g sušený česnek · 10 g drcený kmín · 10 g pálivá mletá paprika · 10 g mletý černý pepř · 50 g sůl · 10 g sušená cibule Krkovice: · 1 kg krkovice · 6 lžičky medová hořčice · 250 g nakládané okurčičky · 250 g nakládané cibulky · 250 g domácí kvašená zelenina · k podávání chléb (případně bezlepkový) A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/pomalu-grilovana-krkovice-v-pecicim-papiru

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

0:00 Úvod 0:08 Namíchání koření 0:28 Namarinování masa 1:02 Maso do ledničky 1:06 Grilování 1:58 Zabalení do pečícího papíru a alobalu 2:36 Vložení do grilu 2:56 Servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek