Pstruh na klacku pečený nad ohněm - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 152


Na klacku se dá jednoduše opéct špekáček nebo třeba kousek chleba, to zkusil už snad každý. 🥱 Ale pokud si chcete zaručeně pochutnat, vyzkoušejte na klacku upéct i celou rybu! 🐟 Šéfkuchař Roman Paulus natočil video recept, ve kterém ukazuje, jak se nad ohněm dá připravit pečený pstruh. Naučíte se, jak rybu správně ochutit (pepřem, solí a bylinkami – libečkem a voňavým koprem), ale hlavně to, jak ji dobře napíchnout na klacek, aby se opekla rovnoměrně. Nakonec stačí jen najít správné místo nad ohněm a chvilku si počkat. Díky triku Romana Pauluse snadno poznáte i to, kdy budete s opékáním hotovi! 🤓 Co nejzajímavějšího jste nad ohněm opékali vy? Suroviny: · čerstvý pstruh · sůl · pepř · 1 hrst bylinek (kopr, libeček) A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/pstruh-na-klacku-peceny-nad-ohnem

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes 0:00 Úvod 0:10 Nakořenění pstruhů 0:53 Naplnění bylinkami 1:17 Příprava klacíku a napíchnutí ryby 2:16 Zapíchnutí do zěmě a opékání 2:53 Servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek