Recept dne na přepychový první chod, který hosty nechá beze slov

před 11 měsíce 68
Recept dne na přepychový první chod, který hosty nechá beze slov

Recept dne je jedním z nejmilovanějších jídel Italů, které se obvykle nosí na stůl k nedělnímu obědu.

Chcete dokonalý nápad uvařit pro své hosty něco velmi dobrého? Pak si tento recept poznamenejte, protože se vždy trefí, nemůžete udělat chybu. Je to jídlo, které má rád každý, dospělí i děti, a s našimi radami připravíte lahodný první chod.

Neztrácejme čas, ale pojďme se rovnou podívat, jak společně připravit recept dne. S trochou úsilí můžete přinést skvělé jídlo na stůl.

Receptem dne jsou zapečené lasagne

Vybrali jsme pro vás recept dne, pokrm, který si oblíbili dospělí i děti a který si můžete přinést na stůl a obohatit tak své lahodné menu k obědu nebo večeři.

Dnes vám nabízíme klasický recept dne, pokrm italské kuchyně, který patří k nejoblíbenějším v celé knize receptů ButtaLaPasta. Je to bohatý a chutný první chod, který se hodí ke stolu na svátky i na nedělní oběd s rodinou. Pojďme si povídat o pečených lasagních. Zde je návod, jak je udělat dokonale.

Ingredience na nákup zapečených lasagní

  • Boloňská masová omáčka
  • bešamel
  • čerstvé vaječné těstoviny lasagne
  • strouhaný parmazán
  • máslo

To jsou ingredience k výrobě dnešního jídla. Nebojte se, s našimi pokyny na kartě receptů zapečené lasagne můžete je uvařit k dokonalosti, jak velí tradice.

V odkazu na rozkliknutí se dočtete všechny podrobnosti o klasickém receptu na zapečené lasagne. Kromě toho vám nabízíme mnoho návrhů na přizpůsobení pokrmu a pokyny k přípravě vynikající boloňské omáčky k masu a smetanové, sametové bešamelové omáčky.

Dnešní menu: co jíst v neděli

Jako vždy na stránkách najdete spoustu nápadů, jak přinést na stůl chutná a snadno připravitelná jídla, která doplní vaše každodenní menu nebo pro zvláštní příležitosti! Zde je náš výběr jednoduchých a chutných receptů, které nejlépe obohatí dnešní čtvrteční menu:

Kromě toho, pokud pořádáte a večeře s přáteli dáváme vám poslední radu: přečtěte si naši kuchařku na uvedeném odkazu, kde najdete mnoho receptů, jak sestavit celé chutné menu se snadnými, ale i ekonomickými pokrmy, abyste na své hosty udělali dobrý dojem a utratili jen málo!

The post Recept dne na přepychový první chod, který hosty nechá beze slov appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek