Recept Ilze Auzera a Normunda Baranovského: prase v kdoule s hráškovým pyré

před 1 rok 144
Recept Ilze Auzera a Normunda Baranovského: prase v kdoule s hráškovým pyré

Kdoule jsou často nazývány baltskými citrony a Lotyšsko se ukazuje jako největší země pěstující kdoule na světě. Pro všechny Lotyše je první asociací s kdoulí určitě kdoulový sirup nebo kdoulová limonáda. Tentokrát si kdoule ukážeme jako koření, které se hodí k masitým pokrmům.

„Rimi“ gurmán Ilze Auzere a šéfkuchař Normunds Baranovskis společně připravují něco opravdu lahodného – medailonky z vepřového řízku v kdoulové omáčce s hráškem a podzimní zeleninovou kaší.

The post Recept Ilze Auzera a Normunda Baranovského: prase v kdoule s hráškovým pyré appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek