Příprava katova guláše Vám zabere minimum času. Recept na katův guláš vychází z velice oblíbeného Českého receptu (Katův šleh) Velice důležité je při přípravě na začátku zprudka opéct maso a dát do vedlejšího hrnce. Potom můžou na pánev další ingredience. Tento postup je důležitý k získání silného základu. Maso by se mělo co nejkratší dobu dusit. Ke guláši doporučuju čerstvé pečivo a orosené pivo ❤️ Přeji Vám dobrou chuť! Brepta.
Seznam použitých ingrediencí:
Krkovice 700 g
Sojová omáčka 2 PL
Worcestrová omáčka 1 PL
Drcený kmín, pepř a sůl
Cibule 150 g
Žampiony 150 g
Pórek 50 g
Paprika 100 g
Paprika nakládaná 50 g
Česnek, Olej
Rajčatové pyré 200 g
Vývar 300 ml
Solamyl
Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a udělejte si radost! Děkuji Vám!
►►
Trička a mikiny ZDE: https://www.gomerch.sk/sk/receptybezbrepty/
►►
Litinové nádobí SKEPPSHULT a velice oblíbený mlýnek na koření objednávejte ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/
►►
Breptovo krájecí prkénko (RBB a Duspiva) objednávejte ZDE: https://duspiva.receptybezbrepty.cz
►►
Když v e-shopu prémiových nožů v nákupním košíku zadáte heslo RBB získáváte 20% slevu na vybrané nože! (Kromě zboží v akci) Odkaz na obchod najdete v e-shopu: https://www.premiove-noze.cz/
#Brepta
WEB: https://www.receptybezbrepty.cz
/