V tomto díle vám ukážeme, jak si jednoduše doma udělat chutnou sekanou. Je z vepřového masa a celá je zabalená v podbřišnici a tím pádem si zachová svou šťavnatost a dodá jí ještě lepší chuť. Recept: 2 kg bok bez kosti tučný 1 kg plec/kýta 50 - 60 g kuchňské soli 1 cibule 2 vajíčka 6 g čerstvého česneku 6 g pepře 3 g majoránky 50 - 150 g hr, mouky nebo strouhanky 1 balení podbřišnice (někdo zná pod bránice) Odkaz na ní zde: https://obchodmistramalka.cz/eshop/14118-veprova-branice 📢 Vše najdete na našem eshopu: ❗Prkénko se sloganem a jakékoliv jiné gravírování vám rádi v e-shopu vyrobíme na přání❗ Nože, střeva, NAŠE koření bez éček, ocílky a ostatní najdete na našem obchodě https://obchodmistramalka.cz/ nebo nás navštivte osobně v Ústí nad Labem. NOŽE sada Giesser se dají koupit po jednom, obsahuje 13, 15 a 18" ( ✍ pokud chcete podepsat knihu Československé masná výrobky, napište to do poznámky - nutná platba předem) Udírny, grily, KURZ UZENIN a MEATER+ najdete zde: 👍Udírna https://www.grilykrby.cz ☝ Vakuovací sáčky a další věci na: http://masostroje.cz 🚫🎥🔓 Pokud chcete vidět zajímavá videa bez cenzury, bonusy a podpořit náš kanál, mrkněte na https://herohero.co/mistrmalek 👨🏫 Web Mistra Málka, kurzy a novinky na: http://mistrmalek.cz/ Naše škola, stále volná místa na řezníka: https://www.obchodniskola.cz/
SEKANÁ v ZÁCLONCE!? Už NIKDY kupovanou! Perfektní vepřová sekaná zabalená v podbřišnici
