Skořicové churros s čokoládovou omáčkou - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 3 měsíce 70


Víte, co to jsou churros? 🇪🇸 Tento ve Španělsku velmi oblíbený dezert vzdáleně připomíná české koblihy, ale jeho základem je odpalované těsto. To si jednoduše připravíte i doma – obzvláště snadno pak pomocí návodu šéfkuchaře Romana Pauluse. Hotové těsto pak stačí naplnit do cukrářského sáčku, ze kterého můžete vytlačovat jednotlivé churros přímo do horkého oleje. 🔥 Po usmažení je stačí obalit ve směsi cukru a skořice a podávat například tradičně s čokoládovou omáčkou! 🍫 Už jste tuto pochoutku někdy zkusili? Co na ni říkáte? Suroviny: · 240 ml voda · 110 g máslo · 2 lžičky krupicový cukr · sůl · 125 g hladká mouka · 3 vejce “M” · na smažení rostlinný olej · na obalení krystalový cukr · na obalení mletá skořice · 300 g čokoláda na vaření (52 %) · 150 ml čerstvá smetana ke šlehání (33 % tuku) A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/skoricove-churros-s-cokoladovou-omackou

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:05 Odpalované těsto 0:25 Přidání dalších ingrediencí a vaření 1:15 Schladnutí těsta 1:25 Vmíchání vajec do těsta 1:50 Vychladnutí těsta 2:08 Těsto do oleje 2:48 Příprava cukru na obalování 3:12 Obalování a servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek