Smažený kapr s pečenou zeleninou

1 rok starý 37

Tradiční suroviny v netradičním pojetí. 🎄 I tak může vypadat štědrovečerní večeře podle šéfkuchaře Romana Pauluse. Na letošní Vánoce připravil recept na kapra smaženého ve vinném těstíčku s pečenou dýní, kořenovou zeleninou a skvělou omáčkou (na způsob majonézy) s brambory, česnekem a dijonskou hořčicí. 😋 V přehledném video návodu se dozvíte plno triků – jak připravit zeleninu, aby se správně upekla, jak jednoduše zajistit, aby se omáčka nezdrcla, i jak okořenit kapra (toho, pokud budete chtít, můžete nahradit candátem), aby chutnal celé rodině. 🥰 Vyzkoušíte? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/smaze… Suroviny: Zelenina: – 100 g mrkve – 100 g celeru – 100 g kořenové petržele – 100 g dýně hokaido – bio extra panenský olivový olej Primadonna – 2 větvičky rozmarýnu – 5 větviček tymiánu – keramický mlýnek s mořskou solí Kania – keramický mlýnek s pepřem Kania Majonéza: – 100 g vařených brambor – 3 žloutky – 2 stroužky česneku – ½ lžíce plnotučné hořčice Kania – ½ lžíce dijonské hořčice Kania – 2 lžíce octa – 100 ml vody – 100 ml bio extra panenského olivového oleje Primadonna Kapr: – 600 g kapřích půlek    – 180 g hladké mouky Belbake – 2 vejce „M“ – 13 g kypřicího prášku Castello – 200 ml suchého bílého vína Soave – řepkový olej Vita D’or – smažená listová petržel na ozdobu Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz Přidejte si nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlcesko Sledujte nás na Instagramu – https:// www.instagram.com/lidlcz/ Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/ Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Lidl Lidl - Kulinářská akademie profi Zdroj