Spaghetti carbonara nebo taky karbon z rána

před 1 rok 180


Málokteré jídlo vzbuzuje tolik vášní jako "carbonara". Někteří kuchaři používají celá vejce, někdo jen žloutky, stejně jako já. Největší jádro sváru bývá o použití smetany. Třeba vyhlášený podnik Pizza Nuova ze sítě Ambiente smetanu do carbonára dává. A podle některých zdrojů se v "bohatších" regionech používá i v Itálii. Asi bych nechal každého, ať se rozhodne sám, jakou verzi chce jíst. Já jsem třeba místo Pecorino Romano použil parmezán. Zaprvé mi víc chutná a zadruhé jsem ho měl doma 🤣.
Kuchařku koupíte tady: https://www.mmgbutik.cz/doplnky-do-kuchyne/tehotnej-kuchar-chaluj-lip--kucharka/

Těhotnej kuchař Těhotnej kuchař - video recepty Přečtěte celý článek