Sůl v kuchyni: Od himalájského podkladu po solný květ - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 141


Sůl sice používáme v kuchyni každý den, ale dost možná o ní nevíme plno zajímavých věcí. 🤯 A přesně z tohoto důvodu natočil šéfkuchař Roman Paulus video, ve kterém vám představí nejznámější druhy soli a prozradí vám, k čemu se nejlépe hodí. Zjistíte, jaký je rozdíl mezi přírodními a rafinovanými solemi a jestli je sůl opravdu tak „nezdravá“, jak se občas říká. 🙀 Podíváte se také na to, co je to maldonská nebo himalájská sůl nebo čím se vyznačují takzvané uzené soli. 💨 Na závěr ještě alespoň očima ochutnáte asi nejvzácnější „solný květ“. 🌼 Jakou sůl používáte nejraději vy? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/sul-v-kuchyni-od-himalajskeho-podkladu-po-solny-kvet

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 1:00 Rafinované soli 1:25 Růžová himalájská 1:40 Maldonská sůl 2:08 Solný květ 2:53 Ochucené soli 2:59 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek