Tajemství dokonalého přírodního řízku bez zbytečného kroucení | Těhotnej kuchař

před 4 dny 7


Nejčastěji se přírodní řízek dělá z kýty. Ta mi ale přijde tužší, tak ho dělávám z pečeně, tedy kotlety bez kosti. Zkus koupit nějakou s alespoň trochou tuku. Když naklepané plátky masa po zhruba dvou centimetrech kolem dokola nařežeš nožem, nebudou se ti na pánvi kroutit. Jednu stranu masa vlož do hladké mouky, druhou potři hořčicí a získáš další chuť do šťávy. Musíš použít vývar, jinak to bude mdlý. A nezapomeň nakonec na kousek studenýho másla do vyplý pánve ✌️. #přírodnířízek #rychlýoběd Moje kuchařky a merch koupíš tady: https://eshop.tehotnejkuchar.cz/

Těhotnej kuchař Těhotnej kuchař - video recepty Přečtěte celý článek