Práce s masem v kuchyni může být i hodně čísel a počítání – zejména, pokud se chystáte připravit perfektní steak. 🥩 Šéfkuchař Roman Paulus natočil video, ve kterém přehledně vysvětluje, jaké jsou správné teploty pro úpravu masa. K tomu vám nejlépe pomůže vpichový teploměr, protože zejména u steaků nás zajímá vnitřní teplota masa, nikoliv ta na povrchu. 🔥 Kromě toho, že zjistíte, jak správně a bezpečně připravovat kuřecí a vepřové maso, dozvíte se víc i o všech běžných stupních propečenosti hovězího steaku – těch je celkem šest a možná jste je doteď ani všechny neznali! 🤯 Dejte nám do komentářů vědět, jak propečený si svůj steak nejraději dopřáváte vy!
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/teploty-pro-bezpecnou-upravu-masa
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Timecodes:
0:00 Úvod