Teploty pro bezpečnou úpravu masa - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 měsíc 23


Práce s masem v kuchyni může být i hodně čísel a počítání – zejména, pokud se chystáte připravit perfektní steak. 🥩 Šéfkuchař Roman Paulus natočil video, ve kterém přehledně vysvětluje, jaké jsou správné teploty pro úpravu masa. K tomu vám nejlépe pomůže vpichový teploměr, protože zejména u steaků nás zajímá vnitřní teplota masa, nikoliv ta na povrchu. 🔥 Kromě toho, že zjistíte, jak správně a bezpečně připravovat kuřecí a vepřové maso, dozvíte se víc i o všech běžných stupních propečenosti hovězího steaku – těch je celkem šest a možná jste je doteď ani všechny neznali! 🤯 Dejte nám do komentářů vědět, jak propečený si svůj steak nejraději dopřáváte vy! A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/teploty-pro-bezpecnou-upravu-masa

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek