Těstoviny s pestem, krémovým sýrem a krůtími prsy - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

před 1 rok 116


Snadný a chutný oběd nebo rychlá a poměrně lehká večeře. 🍽️ S těstovinami dokážete na talíři vykouzlit stovky různých jídel a jedno z nich připravil i šéfkuchař Roman Paulus. Naučí vás jednoduchou omáčku z dvoubarevných cherry rajčat, česneku a bílého vína, kterou doplňuje o krůtí maso (můžete ale použít i kuřecí) a tagliatelle. 🍝 To nejlepší na tomto receptu ale nejsou ve skutečnosti čerstvé těstoviny nebo voňavé bazalkové pesto, ale burrata, což je speciální druh mozzarelly, který je uvnitř krásně smetanový a který dokáže na první pohled obyčejný talíř s těstovinami posunout na úplně jinou úroveň. ✨ Už jste ji někdy vyzkoušeli? · 4 lžíce extra panenský olivový olej Italiamo · 4 stroužky česnek · 400 g krůtí prsa Řezníkova čerstvá porce · keramický mlýnek s mořskou solí Kania · keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania · 20 cherry rajčata (mix barev) · 200 ml suché bílé víno Soave · 400 g čerstvé tagliatelle Italiamo · 190 g pesto alla genovese Italiamo · 4 burrata (či buvolí mozzarella) Italiamo · keramický mlýnek s chilli Kania · 1 snítka čerstvá bazalka A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/testoviny-s-pestem-kremovym-syrem-a-krutimi-prsy

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:10 Základ 0:40 přidání masa 1:06 Rajčata 1:24 podlití vínem 1:35 Vaření těstovin 1:55 Smíchání s omáčkou 2:43 Dokončení pestem, burratou, bylinkami 3:44 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek