V tomto videu si s žáky Jakubem a Honzou ukážeme, že i obyčejná svačina může být opravdu luxusní! Společně připravíme šťavnatou vepřovou krkovičku, která se rozpadá na jazyku, a doplníme ji o domácí přílohy, výsledek bude stát opravdu za to! Co bude potřebovat: 1 kg v. krkovičky 18-20 g na 1 kg masa obyč. sůl papriku sl. a pálivou pepř česnek hořčici alobal kyselou oukrku housky 🔥 Co ve videu uvidíte: ✅ Výběr a příprava krkovičky ✅ Dokonalé dochucení a opečení ✅ Tipy, jak z obyčejné svačiny udělat zážitek ✅ Ochutnávku, která vás rozhodně nenechá chladnými 📢 Vše najdete na našem eshopu: Koření, triko, prkénko se sloganem a jakékoliv jiné gravírování vám rádi v e-shopu vyrobíme na přání. Štěpky do el. udíren, pořádné nože, formy, koření bez éček, ocílky a ostatní najdete na našem obchodě: https://obchodmistramalka.cz/ NOŽE sada Giesser se dají koupit po jednom, obsahuje 13, 15 a 18" ( ✍ pokud chcete podepsat knihu, napište to do poznámky - nutná platba předem) NOVĚ!!! Dokážeme vám nabrousit vaše nože, šajby, složení, nůžky a nože do kutru! Více info@gastromaking.cz nebo osobně na prodejně. Udírny, grily, KURZ UZENIN a MEATER+ najdete zde: 👍Udírna https://www.grilykrby.cz/products/udirna-borniak-bbds-nt-150-s-casovacem/ ☝ Vakuovací sáčky a další věci na: http://masostroje.cz 🚫🎥🔓 Pokud chcete vidět zajímavá videa bez cenzury, bonusy a podpořit náš kanál, mrkněte na https://herohero.co/mistrmalek 👨🏫 Web Mistra Málka, kurzy a novinky na: http://mistrmalek.cz/
Trhané maso z vepřové krkovice - můj oblíbený recept na "svačinu" krok za krokem | Mistr Málek

před 1 měsíc
43









