Receptů na hrachovou polévku je mraky. S párkem, uzeným masem, vepřovým kolenem a podobně. Hrachovou polévku můžete vyrobit z mnoha druhů hrachu, například z neloupaného, čerstvého, mraženého a tak dál. Na Vánoce má každý také trochu jiné zvyky, někdo používá uzeninu, jiný zase ne. Podívejte se na hrachovku, kterou mám nejradši já. Recept je snadný a drží se Vánočních tradic. Přeji Vám krásný předvánoční čas! Brepta.
Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a obdarujte na Vánoce své blízké krásným dárkem. Děkuji Vám!
►►
Litinové nádobí SKEPPSHULT a velice oblíbený mlýnek na koření objednávejte ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/
►►
Překvapení! Když v e-shopu www.premiove-noze.cz v nákupním košíku zadáte heslo RBB získáváte 20% slevu na vybrané nože! (Kromě zboží v akci) To je malý dárek ode mne. Blíží se Vánoce a určitě se bude hodit. Odkaz na obchod najdete v e-shopu https://www.receptybezbrepty.cz
►►
Breptovo krájecí prkénko (RBB a Duspiva) objednávejte ZDE: https://duspiva.receptybezbrepty.cz
Seznam použitých ingrediencí:
Loupaný hrách
Cibule
Celer, petržel, mrkev
Máslo
Hladká mouka
Česnek
Sůl, pepř a majoránka
Slanina
Chleba
Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!
#Hrachovapolevka #Vanoce