Veganské pusinky ze 2 surovin - Roman Paulus - Lidl Cukrárna

před 1 rok 239


Sněhové pusinky se většinou připravují z vaječných bílků, ale pokud byste je rádi připravili ve veganské variantě, není to žádný problém. 😘 Šéfkuchař Roman Paulus vám ukáže, že si vystačíte jen se dvěma surovinami – budete potřebovat cukr a tekutinu, které se říká aquafaba. 🤔 Pod tímto krkolomným názvem se skrývá obyčejný nálev ze sterilované cizrny, který bílky v kuchyni snadno nahradí. Obě suroviny stačí jen vyšlehat v bílý sníh a pomocí cukrářského sáčku nanést na plech ve tvaru roztomilých pusinek. 🥰 Už jste někdy s cizrnovou vodou vařili? Suroviny: · 110 g nálev ze sterilované cizrny (aquafaba) · 150 g krupicový cukr · gelové potravinářské barvivo A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/veganske-pusinky-ze-2-surovin

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:10 Vyšlehání sněhu 0:49 Přidání gelové barvy 1:15 Sníh do cukrářského sáčku 1:40 Pusinky na plech 2:15 Sušení pusinek v troubě 2:28 Servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek