Veganský jahodový dort s pudinkovým krémem - Roman Paulus - Lidl Cukrárna

před 1 rok 164


Když se řekne veganský dort, často si možná představíte nepečený „raw“ dort, ale skvělý veganský zákusek můžete připravit i tak, že bude vzhledově i chuťově takřka k nerozeznání od klasického dortu plného másla a smetany. Šéfkuchař Roman Paulus tentokrát natočil video návod na výborný veganský dort, v jehož základu najdete kokosové mléko, pudinkový prášek a čerstvou vanilku. Naučíte se také, jak celý takový dort složit a ozdobit jahodami, lesními plody, jedlými květy a na závěr i veganskými sněhovými pusinkami. Suroviny: Krém: · 500 ml bio kokosovo-rýžový nápoj Vemondo · 260 g moučkový cukr · 1 vanilkový lusk (zrníčka) · 2 pudink v prášku – vanilka · 400 g rostlinný ztužený tuk (veganská náhražka kostky másla) Dort: · veganský korpus Ø 24 cm · 700 g čerstvé jahody · veganské pusinky · potravinářské gelové barvivo · jedlé květy na ozdobu A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/vegansky-jahodovy-dort-s-pudinkovym-kremem

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:10 Příprava základu na krém 1:22 Příprava krému 2:15 Plnění korpusu krémem a jahodama 4:09 Ztuhnutí a dokončení dortu krémem 5:03 Dozdobení

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek