Vepřová líčka na černém pivě - šperk české kuchyně

před 10 měsíce 148


#vepřoválíčka #českákuchyně #líčkanačernémpivě Líčka bývaly podřadné a levné partie masa a jejich pravou kvalitu znali jen řezníci. Už to dávno není pravda a i vepřová líčka se zařadily mezi lahůdkové partie masa, čemuž odpovídá i jejich cena. Ta se někdy blíží i ceně za panenku. Líčka mají dlouhá svalová vlákna, obsahují hodně tuku a pojivové tkáně. Díky těmto vlastnostem jim sluší dlouhá a pomalá kuchyňská úprava. Můžete je dělat na červeném víně, na pivě, na česneku nebo ve vlastní šťávě. Při pomalé úpravě vepřových líček v troubě vám bude odměnou šťavnaté maso křehké jako dort.
Kuchařku koupíte tady: https://www.mmgbutik.cz/doplnky-do-kuchyne/tehotnej-kuchar-chaluj-lip--kucharka/

Těhotnej kuchař Těhotnej kuchař - video recepty Přečtěte celý článek