Neuvěříte jak dobré může být vepřové maso marinované v černém pivu! Pivní vrabci vás nezklamou, navíc recept je jednoduchý a zvládne ho každý! V podstatě vývar nebo vodu nahradíte pivem, které dá pokrmu neuvěřitelnou chuť. Připravte si tuto českou pivovarskou dobrotu z vepřového masa u Vás doma! Přeji Vám dobrou chuť! Brepta.
U nás si teď můžete objednat to nejlepší litinové nádobí Skeppshult, které znáte z našich videí!
►►
Objednávejte zde: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/
Seznam ingrediencí které jsme použili:
Vepřové plecko
Česnek a cibule
Černé pivo
Sádlo
Kmín, pepř a sůl
Čerstvé zelí
Uzená slanina
Brambor
Ocet a cukr
Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!
#Ceskakuchyne #Veprovemaso