Vepřový vývar - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 6 měsíce 63


V kuchyni se nejčastěji setkáte s hovězím či kuřecím vývarem, ale v řadě receptů vyniká vývar připravovaný z vepřových kostí. 🐖 Šéfkuchař Roman Paulus proto připravil recept na poctivý vepřový vývar a prozradí vám, jak ho správně založit, aby byl opravdu silný, i proč je dobré použít základ z vepřových kostí a kloubů, které obsahují vysoké množství kolagenu. 🦴 Na poctivý vývar budete potřebovat alespoň 6 hodin, ale máte-li doma hrnec na pomalé vaření, můžete ho nechat pracovat klidně celou noc. 🌜 V jakých receptech vepřový vývar používáte nejraději? Suroviny: · 500 g vepřové kosti · 1 vepřová nožička · 100 g kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel) · 50 g cibule · 10 kuliček nové koření · 25 kuliček černý pepř · 5 bobkový list · 3 l vody A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/veprovy-vyvar

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:07 Základ vývaru 1:04 Tažení vývaru 1:25 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek