Zapečené houby s květákem

před 2 roky 104
Zapečené houby s květákem

Sdílejte s přáteli

Obtížnost: Pro začátečníky Porce: 4

Ingredience

Porce

  • 300 gramy(ů) houby (čerstvé)
  • 1 kus květák (větší)
  • 1 kus cibule
  • sůl
  • pepř
  • muškátový květ
  • 1 kelímek zakysaná smetana
  • 4 kusy(ů) vejce
  • 200 gramy(ů) tvrdý sýr
  • olej (nebo máslo)

Pokyny

  1. Květák uvaříme ve slané vodě. Na cibulce podusíme houby.

  2. Květák nakrájíme nadrobno, smícháme s dušenými houbami, osolíme, opepříme a dochutíme špetkou muškátového květu. Pak přidáme zakysanou smetanu, vejce a strouhaný sýr a nakonec vše dobře promícháme.

  3. Směs přesypeme do tukem vymazaného pekáčku a zapečeme dozlatova.

Poznámka

Podáváme s bramborem či zeleninou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

komentář

Celé jméno

E-mail

Webová stránka

Uložit do prohlížeče jméno, e-mail a webovou stránku pro budoucí komentáře.

Ohodnotit tento recept
Jednorožec Jednorožec - Zeleninová jídla Přečtěte celý článek