Dnes jsme se s Kubou a Honzíkem pustili do pořádné domácí klasiky — bůčku ve skle! Použili jsme vepřový bok bez kůže a dochutili ho podle tradičního receptu: Recept: 1500 g vepřového boku bez kůže 30 g pragandy 5 g mletého pepře 3 g česneku volitelně: 10 g sladké nebo pálivé papriky Všechno jsme poctivě promíchali, naplnili sklenice a nechali proběhnout kouzlo kuchařské alchymie. Výsledek? Vůně, chuť a poctivost, jak má být! 📢 Vše najdete na našem eshopu: Koření, provázek, střeva, triko, prkénko se sloganem a jakékoliv jiné gravírování vám rádi v e-shopu vyrobíme na přání. Štěpky do el. udíren, pořádné nože, formy, koření bez éček, ocílky a ostatní najdete na našem obchodě: https://obchodmistramalka.cz/ NOŽE sada Giesser se dají koupit po jednom, obsahuje 13, 15 a 18" ( ✍ pokud chcete podepsat knihu, napište to do poznámky - nutná platba předem) NOVĚ!!! Dokážeme vám nabrousit vaše nože, šajby, složení, nůžky a nože do kutru! Více info@gastromaking.cz nebo osobně na prodejně. 💥 KURZ s MISTREM MÁLKEM bourání vepřové půlky na: http://mistrmalek.cz/ nebo infi@mistrmalek.cz 💥KURZ výroba UZENIN s MISTREM MÁLKEM, dále Udírny, grily a MEATER+ najdete zde: 👍Udírna https://www.grilykrby.cz 🚫🎥🔓 Pokud chcete vidět zajímavá videa bez cenzury, bonusy a podpořit náš kanál, mrkněte na https://herohero.co/mistrmalek Vakuovací sáčky a další věci na: http://masostroje.cz 👨🏫 Web Mistra Málka, kurzy a novinky na: http://mistrmalek.cz/ Web naší školy: https://www.obchodniskola.cz/
ZAVAŘENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK! Klasika za pár korun - jednoduchý návod jak zavařit vepřové do sklenice

před 2 dny
8









