Zelenina pečená v horkovzdušné fritéze - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 5 měsíce 91


Kořenová zelenina není dobrá jen do základů omáček, ale skvěle se hodí jako příloha k masu, případně s trochou salátu a bílkovin (například luštěninami nebo balkánským sýrem) poslouží jako plnohodnotné jídlo. 🥗 Šéfkuchař Roman Paulus natočil video, jak ji správně připravit v horkovzdušné fritéze, díky čemuž budete potřebovat jen minimální množství oleje a své oblíbené koření – Roman Paulus zvolil provensálské s majoránkou. 😋 A ačkoliv ve videu uvidíte přípravu mrkve a kořenové zeleniny, nebojte se experimentovat a přidat například i celer nebo třeba růžičkovou kapustu. 🥕 Jak kořenovou zeleninu nejraději připravujete vy? Suroviny: · 200 g mrkev · 200 g kořenová petržel · 2 lžíce olivový olej · sůl · pepř · 1 lžička sušená majoránka · 1 lžička provensálské koření A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/zelenina-pecena-v-horkovzdusne-friteze

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:08 Příprava zeleniny 1:21 Pečení 1:46 Servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek