6 způsobů obalování řízků - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 3 měsíce 10


Hladká mouka, vajíčko a strouhanka – klasický trojobal zná skoro každý, ale způsobů, jak obalit řízek je celá řada a šéfkuchař Roman Paulus vám v tomto videu ukáže šest z nich. 6️⃣ Kromě klasického trojobalu zjistíte víc o obalování masa v parmazánové strouhance nebo pivním těstíčku. 🍻 Podíváte se ale i na méně tradiční způsoby – například na obrácený trojobal, kdy se začíná moukou, na italské těstíčko ze sýra a vajec a nakonec i na to, jak můžete řízek obalit v tradičním bramborákovém těstě. 🥔 Jak máte řízky nejraději vy? Suroviny: Klasický trojobal: · 200 g hladká mouka · 2 vejce · 200 g strouhanka Sýrový trojobal: · 200 g hladká mouka · 2 vejce · 150 g strouhanka · 50 g strouhaný parmazán Těstíčko: · 3 lžíce hladká mouka · 3 lžíce bramborový škrob · 1,5 lžičky kypřicí prášek do pečiva · 1 vejce "M" · 100 ml bílé víno, pivo nebo mléko Obrácený řízek: · 200 g strouhanka · 2 vejce Řízek v bramboráku: · 150 g brambory (moučný typ C) · 1 špetka celý kmín · 1 stroužek česnek · 1 vejce „M“ · 1 špetka majoránka · 1 lžíce mléko · 50 g hrubá mouka Piccata: · 200 g hladká mouka · 2 vejce · 40 g strouhaný parmazán · pepř A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/6-zpusobu-obalovani-rizku

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:09 Trojobal 0:25 S parmezánem 0:36 Kapr v těstíčku 0:58 Obrácený řízek 1:55 Řízek v bramboráku 3:03 Řízek inspirovaný Itálií 4:12 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek