Ananas v popelu - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 7 měsíce 11


Brambory v popelu patrně vyzkoušel už každý, ale ve žhavých uhlících snadno připravíte i dezert – jak dokazuje ve svém video receptu i šéfkuchař Roman Paulus. 🍍Ten využil ohniště k přípravě ananasu pečeného v popelu. Jako základ budete potřebovat ananas vcelku a také dost času – minimálně tři hodiny. ⏲️ Za čekání ale budete odměněni výborným šťavnatým tropickým ovocem, které si nejvíce vychutnáte se smetanovou omáčkou s whisky a porcí vanilkové zmrzliny. 🍦 Co v popelu nejraději pečete vy? Suroviny: · 1 ananas · 100 g krupicový cukr · 350 ml smetana ke šlehání (33 % tuku) · 100 ml whisky · 300 g vanilková zmrzlina Bon Gelati · 60 g restované špalíčky mandlí · 1 snítka bazalka A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/ananas-v-popelu

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:10 Zahrabání do popela 1:02 Příprava omáčky 1:36 Oloupání a nakrojení ananasu 2:58 Polití omáčkou a servírování se zmrzlinou 3:30 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek