Banánový chlebíček, který musí chladnout v trezoru! 🍌🔥 | Těhotnej kuchař

před 1 měsíc 82


📝 Banánový chlebíček není jen způsob, jak zužitkovat přezrálé banány – je to absolutní pecka, pokud víte, jak ho správně upéct! V tomto videu vám ukážu nejlepší recept podle Florentýny, díky kterému bude chlebíček vláčný, šťavnatý a dokonale banánový. 💡 Pro Tip: Banány nemusíte nechat přezrát náhodou, ale plánovaně – čím jsou zralejší, tím sladší a voňavější bude váš chlebíček. Odteď budou z pultů obchodů mizet i ty přezrálé 😉.
Vyzkoušejte tento recept a dejte vědět, jestli taky zmizel dřív, než vychladl! 🍌🔥 🥣 Suroviny: • 4 přezrálé banány • 125 g cukru krupice (1/3 může být třtinový) • 125 g másla • 125 ml mléka • 3 vejce • 300 g polohrubé mouky • 1 lžička citronové šťávy • 2 g soli • 4 g prášku do pečiva • 6 g jedlé sody • 60 - 80 g hořké čokolády nebo čokolády na vaření Na vymazání formy: • 1 lžíce sádla • 2 lžíce hrubé mouky
Hashtagy: #BanánovýChlebíček #ZmizíNežVychladne #SladkáPecka #Pečení #NejlepšíRecept #VláčnéTěsto #DomácíDobroty #BananaBread #Foodie #SladkéPečení #ČeskáKuchyně Moje kuchařky a merch koupíš tady: https://eshop.tehotnejkuchar.cz/

Těhotnej kuchař Těhotnej kuchař - video recepty Přečtěte celý článek