Bezlepkové hrnečkové knedlíky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 2 měsíce 14


Výborný houskový knedlík se dá připravit i zcela bez lepku –jak to dělá například šéfkuchař Roman Paulus. 👨‍🍳 Potřebovat budete na kostičky nakrájené bezlepkové pečivo a bezlepkovou mouku. Aby byly knedlíčky krásně nadýchané a chuťově bezvadné, přidává se do těsta i trocha muškátového oříšku a našlehané vaječné bílky. 🥚 A to nejlepší – knedlíky se vaří v páře v hrnečcích vymazaných sádlem, takže snadná příprava je zaručena! ☕ Už jste bezlepkový knedlík někdy vyzkoušeli? Suroviny: · 2 lžíce máslo · 350 g bezlepkový chléb · sůl · 80 g bezlepková mouka + na vysypání hrnečků · 2 vejce „M“ · 250 ml plnotučné mléko · listová petržel · muškátový oříšek · na vymazání sádlo A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/bezlepkove-hrneckove-knedliky

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0.00 Úvod 0:09 Opečení bezlepkového chleba 0:29 Příprava těsta 1:30 Příprava hrnečků 2:32 Plnění směsi do hrnečků a vaření 2:58 Odležení a vyklepe 3:07 Nakrojení 3:44 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek