Bezlepkové mini koblížky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 6 měsíce 12


Sladký oběd nebo výborný dezert – to jsou skvělé smažené mini koblížky podle receptu Romana Pauluse. 🤩 A pozor – koblížky jsou navíc zcela bezlepkové! Koblihové těsto můžete buď připravit ručně, anebo za pomoci robotu Monsieur Cuisine, který vám usnadní práci jak s hnětením, tak s kynutím. 👌 Po vytvarování malých kuliček stačí koblížky už jen usmažit – nejlépe na přepuštěném másle – a podávat například s vanilkovou omáčkou a lesním ovocem. 🍓 S čím si je dáte vy? Suroviny: · 460 g bezlepková pečicí směs · 60 g máslo · 1 vejce “M” · 1 žloutek · 50 g krupicový cukr · 5 g sůl · 42 g čerstvé droždí · 250 ml polotučné mléko · na smažení přepuštěné máslo (či rostlinný olej) · na obalení moučkový cukr · na obalení mletá skořice · k podávání vanilková omáčka · k podávání ragú z lesního ovoce · k podávání lesní ovoce (maliny, ostružiny, borůvky) · k podávání čerstvá máta A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/bezlepkove-mini-koblizky

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:10 Příprava těsta v robotu 0:47 Tvarování těsta do kuliček 1:10 Smažení 1:34 Obalení v moučkovém cukru se skořicí 1:56 Servírování s vanilkovou omáčkou 2:24 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek