V tomto díle si ukážeme výrobu Dunajské klobásy. Je to zhruba měsíční čekání, které ale stojí za to! Pohodlně se usaďte a vychutnejte si tento díl. Na recept bylo použito (na 10kg se ztrátou): 1,5 kg HZV 5,7 kg VL 7,5 kg VVbk 300 g pragandy Vepřová střeva 32,34 + koření popř. kniha ČSMV https://obchodmistramalka.cz/eshop/11991-dunajska-klobasa-220g-korenici-smes-bez-soli-na-10kg-dila-s-receptem 📢 Vše najdete na našem eshopu: ❗Prkénko se sloganem a jakékoliv jiné gravírování vám rádi v e-shopu vyrobíme na přání❗ Tričko "Máš rohlík", nože, střeva, koření bez éček, ocílky a ostatní najdete na našem obchodě: https://obchodmistramalka.cz/ NOŽE sada Giesser se dají koupit po jednom, obsahuje 13, 15 a 18" ( ✍ pokud chcete podepsat knihu, napište to do poznámky - nutná platba předem) Udírny, grily, KURZ UZENIN a MEATER+ najdete zde: 👍Udírna https://www.grilykrby.cz ☝ Vakuovací sáčky a další věci na: http://masostroje.cz 🚫🎥🔓 Pokud chcete vidět zajímavá videa bez cenzury, bonusy a podpořit náš kanál, mrkněte na https://herohero.co/mistrmalek 👨🏫 Web Mistra Málka, kurzy a novinky na: http://mistrmalek.cz/ Naše škola, stále volná místa na řezníka: https://www.obchodniskola.cz/