Dušené kozí maso

před 1 dekáda 173
Dušené kozí maso

1,5 kilogramu kozího masa, 2 nasekané cibule, 1 kilogram rajčat, 7 větviček čerstvého tymiánu, olej, sůl, pepř

Kozí maso nakrájíme. V hrnci si rozpálíme olej, na něm osmahneme do sklovata nakrájenou cibuli, přidáme kostky z kozího masa, chvíli smažíme a poté podlijeme sklenicí až dvěma vody a dusíme pod pokličkou půl hodiny. Mezi tím si spaříme rajčata, oloupeme, nakrájíme a poté je přidáme k dusícímu se kozímu masu. Přidáme tymián, osolíme, opepříme a vše spolu dusíme další necelou půl hodinu. Dušené kozí maso podáváme se smaženým bramborem a salátkem dle chuti.

Kuchařka recepty Kuchařka recepty - Skopové maso Přečtěte celý článek