Fazolky na kyselo | Těhotnej kuchař

před 2 měsíce 83


Na fazolky na kyselo se trošku zapomnělo... Naposledy jste je možná měli ve školní jídelně, ne? A přitom je to bezvadné, rychlé jídlo, když se udělá poctivě. Ocet doporučuji přidat do bešamelu spolu s cukrem 1:1 hned na začátku vaření, pokud preferujete kyselejší chuť, přitlačte v poměru na ocet. Pokud byste chtěli na závěr dokyselit, převařte zprudka ocet a až poté přilijte do omáčky. K fazolkám se skvěle hodí vařené brambory a vejce. Ať už vařené natvrdo, sázené nebo zastřené. Pokud nemůžete být bez masa, tak fazolky na kyselo skvěle doplní vařené přední hovězí. Moje kuchařky koupíš tady: https://www.mmgbutik.cz/tehotnej-kuchar/

Těhotnej kuchař Těhotnej kuchař - video recepty Přečtěte celý článek