Jak nahradit maso? Seitan a sója na talíři - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 9 měsíce 96


Nemusíte být zrovna vegani nebo vegetariáni, abyste si pochutnali na rostlinných alternativách klasického masa. 💚 Šéfkuchař Roman Paulus natočil video, ve kterém ukazuje ty nejpoužívanější, a radí, co z nich připravit. Podíváte se tak třeba několik druhů tofu – přírodní, marinované i uzené, které se dá připravovat podobně jako kterékoliv jiné maso. 🥩 Známé jsou i sójové nudličky – ty se zas skvěle hodí například do asijské kuchyně. Oblíbená je také vařená a fermentovaná sója, které se říká tempeh, nebo překvapivě lehce stravitelný lepek seitan. 😋 Už jste někdy nějaký recept s těmito rostlinnými výrobky vyzkoušeli? A jak jste si pochutnali? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/jak-nahradit-maso-seitan-a-soja-na-taliri

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:10 Tofu 0:57 Sója 1:43 Tempeh 2:03 Seitan 2:41 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek