Jehněčí ražniči na grilu

před 1 dekáda 160
Jehněčí ražniči na grilu

500 gramů jehněčího masa, 4 lžíce olivového oleje, tymián, rozmarýn, bobkový list, 1 cibule, 2 žluté anebo zelené papriky, 2 rajčata, sůl, mletý černý pepř

Jehněčí maso nakrájíme na kostky. Připravíme si marinádu z oleje, bylinek, bobkového listu, soli a mletého černého pepře. Vložíme do nínakrájené jehněčí maso, promícháme a marinujeme přibližně dvě hodiny. Cibuli očistíme, nakrájíme na měsíčky, papriku nakrájíme na obdélníčky a střídavě napichujeme na jehlici. Grilujeme za občasného obracení 10 až 20 minut. Takovéto ražniči si můžete připravit i doma k obědu. Elektrické grily můžete mít i uvnitř bytu. Jsou skvělé při nepřízni počasí nebo v zimních měsících

Kuchařka recepty Kuchařka recepty - Skopové maso Přečtěte celý článek