Jemná francouzská omeleta - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 4 měsíce 18


Vajíčka jsou populární snídaně, kterou připravíte snadno a rychle. 🍳 Ale i taková na první pohled obyčejná omeleta se dá dotáhnout k dokonalosti, když přesně víte, jak na to. Šéfkuchař Roman Paulus natočil video návod na přípravu francouzské omelety, jejíž příprava se podobá míchaným vajíčkům. 🇫🇷 To je jedním z důvodů, proč je taková omeleta krásně nadýchaná a krémová zároveň. Abyste si na ní pochutnali, budete potřebovat už jen trochu másla a čerstvého pečiva. 🥖 Jak si vajíčka nejraději dáváte vy? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Suroviny: · 4 vejce „S“ · sůl · 1 lžička nasekaná pažitka · 1 lžíce másla · pepř · k podávání pečivo Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/jemna-francouzska-omeleta

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0.00 Úvod 0:07 Rozšlehání vajíček 0:25 Vajíčka na pánvi 1:27 Servírování omelety 1:40 Dozdobení a závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek