Křupavý domácí langoš, který se vždy povede | @zadnyspeky

před 4 měsíce 48


když jsou langoše původem z maďarské kuchyně, tak u nás poměrně zdomácněly. Nyní jsou naprosto běžnou součástí všech poutí a stánků s rychlým občerstvením. Většinou je ale problém v tom, že jsou příliš těžké a mastné. Nejde tak rozhodně o žádnou dietu a dost často po tom pálí žáha. V našem podání jsou langoše stejně křupavé, ale daleko lepší a vláčnější. Navíc jsou prakticky bez tuku. Recept na konci pořadu. ****************************************************************** 🍳 Vítejte ve světě kulinářských kouzel! 🌟 Dnešní video je plné chutí, tipů a inspirace na skvělého jídla! 🎥 🔪 Dnešní recept je nejen rychlý a jednoduchý, ale také cenově dostupný a zdravý! 💪 Připravte se na skvělou dobrodružnou cestu k lahodným pokrmům, které vám nejen zasytí žaludek, ale i duši. 😋 🌐 Pro dalš kuchařské tipy navštivte náš web: https://www.ZadnySpeky.cz 🌐 a pro více recpetů odkaz: https://www.ZadnySpeky.cz/Recepty 🌐 📱 Sledujte nás také na TikTok pro krátké a zábavné kuchařské momenty: [https://www.tiktok.com/@zadnyspeky.cz] 🎶 👇 Nezapomeňte dát LIKE, ODBĚR a ZAZVONIT na zvonek pro pravidelnou porci inspirace do vaší kuchyně! 👇 #recept #vaření #zdraví 🍽️✨ Děkujeme, že jste s námi a přejeme vám dobré vaření! 🥂👨‍🍳👩‍🍳

Levné a chutné vaření Přečtěte celý článek