Vyzkoušejte burger, který má opravdový říz!
Ingredience
- Láďa Grileman dvouručák
- 2 bulky
- 1 masité rajče
- 2 jalapeño papričky
- 1 červená cibule
- Hellmann's majonéza Originál
- 1 avokádo
- 1 limetka
- hrst koriandru
- 1- 2 stroužky česneku
- 4 cherry rajčata
- sůl, čerstvě mletý pepř
Příprava
Avokádo rozpůlíme, vyndáme pecku, vydlabeme a nakrájíme na malé kousky. Promícháme s utřeným česnekem, dochutíme šťávou z limetky, solí, pepřem, sekaným koriandrem a nakrájenými cherry rajčátky.
Bulku rozkrojíme a opečeme po obou stranách.
Avokádovou salsou potřeme spodní díl bulky. Vrchní díl bulky potřeme majonézou.
Maso osolíme, opepříme, opečeme po obou stranách a vložíme společně s nakrájemným rajčetem, cibulí a pálivou papričkou mezi bulky.
Autor: www.receptynakazdyden.cz