V tomto díle si ukážeme trošku netradiční Pařížský salám. Tento bude totiž obohacen o nakládaný pepř. Výsledek opravdu stojí za to. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si tento díl. Recept: 3,5 kg hovězího předního 1 kg vepřové plece 2,3 kg vepřového boku bez kůže 2,35 kg hřbetního sádla 1,6 kg ledu 190 g pragandy 20 g pepř mletý 4 g muškátový ořech 2 g zázvor ml. 6 g česnek sušený 120 g nakládaný zelený pepř celý 10 ks klihovkový obal 50/55 📢 Vše najdete na našem eshopu: ❗Prkénko se sloganem a jaké-koliv jiné gravírování vám rádi v e-shopu vyrobíme na přání❗ Tričko "Máš rohlík", nože, koření bez éček, ocílky a ostatní najdete na našem obchodě: https://obchodmistramalka.cz/ NOŽE sada Giesser se dají koupit po jednom, obsahuje 13, 15 a 18" ( ✍ pokud chcete podepsat knihu, napište to do poznámky - nutná platba předem) Udírny, grily, KURZ UZENIN a MEATER+ najdete zde: 👍Udírna https://www.grilykrby.cz ☝ Vakuovací sáčky a další věci na: http://masostroje.cz 🚫🎥🔓 Pokud chcete vidět zajímavá videa bez cenzury, bonusy a podpořit náš kanál, mrkněte na https://herohero.co/mistrmalek 👨🏫 Web Mistra Málka, kurzy a novinky na: http://mistrmalek.cz/ Naše škola, stále volná místa na řezníka: https://www.obchodniskola.cz/