V tomto videu si společně s žáky připravíme vylepšenou verzi klasické české sekané. Podíváme se krok za krokem na výrobu, kořenění, tvarování i pečení, aby se ti sekaná povedla jako z učebnice. 🔥 Náš recept: 1,41 kg hovězí ořez 0,99 kg tučný vepřový ořez 45,6 g obyč sůl / praganda 280 ml ledové vody 5,4 g ml. pepř 300 - 600g hr. mouky dle potřeby (nemusí být) 70 g cibule 5,7 česneku 0,7 g majoránky 📢 Vše najdete na našem eshopu: Koření, triko, prkénko se sloganem a jakékoliv jiné gravírování vám rádi v e-shopu vyrobíme na přání. Štěpky do el. udíren, pořádné nože, formy, koření bez éček, ocílky a ostatní najdete na našem obchodě: https://obchodmistramalka.cz/ NOŽE sada Giesser se dají koupit po jednom, obsahuje 13, 15 a 18" ( ✍ pokud chcete podepsat knihu, napište to do poznámky - nutná platba předem) NOVĚ!!! Dokážeme vám nabrousit vaše nože, šajby, složení, nůžky a nože do kutru! Více info@gastromaking.cz nebo osobně na prodejně. Udírny, grily, KURZ UZENIN a MEATER+ najdete zde: 👍Udírna https://www.grilykrby.cz/products/udirna-borniak-bbds-nt-150-s-casovacem/ ☝ Vakuovací sáčky a další věci na: http://masostroje.cz 🚫🎥🔓 Pokud chcete vidět zajímavá videa bez cenzury, bonusy a podpořit náš kanál, mrkněte na https://herohero.co/mistrmalek 👨🏫 Web Mistra Málka, kurzy a novinky na: http://mistrmalek.cz/
Poctivá sekaná z hovězího i vepřového! Tenhle vylepšený recept musíš doma vyzkoušet! | Mistr Málek

před 2 týdny
23









