Recepty na bázi lanýžů ideální na večírky

před 11 měsíce 48
Recepty na bázi lanýžů ideální na večírky

S těmito recepty na bázi lanýžů které jsme pro vás vybrali, můžete připravit bohaté, vytříbené menu na oslavy konce roku. Ve skutečnosti více ceněné bílé nebo černé lanýže představují speciální přísadu, která dodává vůni a chuť těm nejjednodušším pokrmům. Chcete-li najít novou inspiraci v kuchyni, zde je to, co uvařit o svátcích, a tím dokončit a jednoduché vánoční menu a chutné.

Snadné a chutné recepty s lanýži k přípravě během svátků

Fotografie Shutterstock | Fotografie Ryžkova

Už jsme viděli ty nejlepší recepty první chody s lanýži, lahodné pokrmy, které můžete přinést na stůl při zvláštních příležitostech, abyste je mohli oslavit společně s vašimi hosty s náročnými jazýčky. A také jsme vám nabídli recepty na maso a lanýže vhodnější pro zvýraznění chuti těchto dvou složek. To ale není vše, protože další speciální a chutnou kombinací jsou houby a lanýže, se kterými můžete vytvářet různé chody. Pokud tedy chcete vytvořit celé menu s lanýži, zde jsou naše recepty vybrané pro vás!

Takže, viděli jste, jak snadné jsou tyto recepty na lanýže, které jsme uvedli v této sbírce? Pokud ale chcete připravit něco ještě speciálnějšího, nenechte si ujít dva gurmánské recepty: the rizoto se slaninou a lanýži šéfkuchaře Iside De Cesare a holub s červenou řepou a lanýžem od šéfkuchaře Leonarda Perisse.

The post Recepty na bázi lanýžů ideální na večírky appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek