Všichni milovníci kozího sýra pozor, tento recept si rozhodně zamilujete.
Ingredience
- Láďa Grileman Dvouručák
- 2 bulky
- 1 balení měkkého kozího sýru
- 4 plátky slaniny
- hrst vlašských ořechů
- hrst rukoly
- Hellmann's Chunky burger omáčka
- 3 červené cibule
- 2 lžíce olivového oleje
- 3 lžíce másla
- 2 lžičky třtinového cukru
Příprava
Cibuli nakrájenou na kolečka vložíme do pánve s rozehřátou lžící olivového oleje a dvěma lžícemi másla. Opékáme do zlatova, vmícháme lžičku cukru a restujeme dalších pár minut.
Maso osolíme, opepříme, opečeme z jedné strany, otočíme a zapečeme s kolečkem kozího sýra obaleného v jemné krustě z rozdrcených vlašských ořechů.
Bulky na grilu rozpečeme a z vnitřních stran potřeme Hellmann‘s omáčkou.
Přidáme zkaramelizovanou červenou cibuli, maso zapečené kozím sýrem, plátek slaniny a čerstvou rukolu. Opatrně přiklopíme vrchní bulkou.
Autor: www.receptynakazdyden.cz