Salát Rumcajs – legenda československých bufetů | Těhotnej kuchař

před 5 hodiny 3


Salát Rumcajs je návrat do dob, kdy kvalita a chuť hrály hlavní roli. Kombinace točeňáku, majonézy, hořčice, okurek, cibule, papriky a feferonek dělá z Rumcajse nefalšovanou legendu československých bufetů a lahůdkářství. Suroviny: - 350 g točeného salámu - 100 g nakládaných okurek - 80 g cibule - 2 lžíce paprikového salátu (bez nálevu) - 80 g pečené nakládané papriky - 30 g feferonek Na dresing: - 5 - 6 lžic majonézy - 2 lžíce francouzské hořčice - rovná lžíce cukru krupice - lžíce vinného octu - lžíce nálevu z feferonek - sůl a pepř Točený salám ten nejkvalitnější, který seženeš. Můžeš v nouzi nahradit šunkovým salám, gothajem nebo juniorem, ale vždy té nejvyšší kvality, kterou si můžeš dovolit. Moje kuchařky a merch koupíš tady: https://eshop.tehotnejkuchar.cz/

Těhotnej kuchař Těhotnej kuchař - video recepty Přečtěte celý článek