Salát z brambor a cibule pečených v popelu - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 8 měsíce 19


Brambory pečené v popelu zná skoro každý. 🤔 Už jste z nich ale zkusili vyrobit salát? Kromě celých brambor stačí do alobalu zabalit i celé neloupané cibule a společně jim dopřát hodinku mezi žhavými uhlíky. 🔥 Samotný cibulovo-bramborový salát pak doplní dresink z dijonské hořčice a medu, kozí sýr a sušená rajčata. 🍅 Jaký netradiční salát je váš oblíbený? Suroviny: 4 velká cibule 1 kg velké brambory sůl 50 ml panenský slunečnicový olej 4 lžíce dijonská hořčice 2 lžíce med 4 lžíce jablečný ocet 4 lžíce citronová šťáva 100 ml panenský olivový olej pepř 100 g sušená rajčata 300 g čerstvý kozí sýr 2 hrsti čerstvá rukola A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/salat-z-brambor-a-cibule-pecenych-v-popelu

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

0:00 Úvod 0:10 Zabalení cibule 0:25 Zabalení brambor 0:52 Pečení v popelu 1:26 Příprava dressingu 1:59 Krájení brambor a cibule do salátu 3:16 Servírování 3:31 Dokončení salátu 3:46 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek