Sardinská kuchyně: nejlepší tradiční recepty k ochutnání

před 11 měsíce 82
Sardinská kuchyně: nejlepší tradiční recepty k ochutnání

Objevte s námi tři recepty sardinské kuchyně na přípravu k obědu, vybrané z mnoha typických jídel kulinářské tradice tohoto ostrova.

THE typické sardinské pokrmy je jich tolik a vybrat ty nejlepší k vaření pro tematické menu nebylo vůbec jednoduché, ale jsme si jisti, že pokrmy, které v této kolekci najdete, se vám budou líbit a uspokojí i ty nejnáročnější jazýčky. Jediné, co musíte udělat, je objevit je pokračováním ve čtení!

Chutné a snadno vyrobitelné sardinské recepty

V této sbírce receptů sardinské kuchyně najdete mnoho nápadů na přípravu chutných prvních chodů, tradičních druhých chodů a typických dezertů, které můžete přinést na stůl se všemi detaily pro bezchybnou přípravu.

Seadas Sarde

Začněme naši sbírku sardinských receptů seadas Sarde, speciální sladkosti, které jsou připravovány ze dvou základních surovin ostrovní gastronomie. Řeč je o ovčím sýru a kaštanovém medu. Mají jedinečnou a překvapivou chuť, rozhodně je musíte vyzkoušet! A pokud máte rádi typické dezerty, objevte všechny Recepty na sardinské dezerty chutnější přinést na stůl. –

Fregola se škeblemi

Mezi první chody sardinské kuchyně existuje mnoho jednoduchých a chutných receptů, které jsou ideální pro slavnostní příležitosti. Jedním z nich je rizoto fregala se škeblemiběžně dostupný v bílé barvě, lze také vyrobit s rajčatovou omáčkou, podle chuti vašich hostů.

Tam fregola je to druh hrubozrnného kuskusu vyrobený z krupice a najdete ho ve většině dobře zásobených supermarketů. Existuje také chutnější varianta tohoto typického receptu, a to z fregala se škeblemi, pokrm známý také jako fregula cun cocciula. V tomto případě je fregola se škeblemi ochucena posypem parmice bottarga, další typické ingredience sardinské kuchyně.

Pečené porceddu

Na závěr je zde recept na pečené porceddu, jeden z nejznámějších tradičních druhých chodů sardinské kuchyně na bázi vepřového masa na rožni. Aby byl tento recept vyroben podle tradice, musí být selátko malé, to znamená maximálně 45 dní staré. Díky tomu, že mají stravu složenou pouze z mateřského mléka, je jejich maso velmi měkké a šťavnaté.

The post Sardinská kuchyně: nejlepší tradiční recepty k ochutnání appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek