Tradiční ŠPEKÁČKY na ohni 🔥Výroba se Šimonem a dalšími pomocníky!

před 4 měsíce 52
Tradiční ŠPEKÁČKY na ohni 🔥Výroba se Šimonem a dalšími pomocníky!


V tomto díle si ukážeme, jak vyrobit pořádné kvalitní špekáčky, asistovat mi bude Šimon z prvního ročníku a další desítka pomocníků. Výrobek bude jen z vybraných kvalitních surovin. Po vyrobení špekáček samozřejmě se všemi ochutnáme i opečený na ohni. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si tento díl. Recept: 3 kg hovězího předního masa 3,8 kg vepřového libového ořezu (kýty) 3,5 kg vepřového hřbetního sádla 200 g soli / pragandy 16 g ml. pepř 22 g sladká paprika 3 g muškátový ořech 9 g česnek 700g ledu 📢 Vše najdete na našem e-shopu: Knihu Československé masné výrobky - i s věnováním a podpisem. Hovězí kroužková střeva, koření bez éček, ocílky a ostatní najdete na našem obchodě: https://obchodmistramalka.cz/ NOŽE sada Giesser se dají koupit po jednom, obsahuje 13, 15 a 18" ( ✍ pokud chcete podepsat knihu, napište to do poznámky - nutná platba předem) NOVĚ: ❗Prkénko se sloganem a jakékoliv jiné gravírování vám rádi v e-shopu vyrobíme na přání na naše produkty❗ Udírny, grily, KURZ UZENIN a MEATER+ najdete zde: 👍Udírna https://www.grilykrby.cz/products/udirna-borniak-bbds-nt-150-s-casovacem/ ☝ Vakuovací sáčky a další věci na: http://masostroje.cz 🚫🎥🔓 Pokud chcete vidět zajímavá videa bez cenzury, bonusy a podpořit náš kanál, mrkněte na https://herohero.co/mistrmalek 👨‍🏫 Web Mistra Málka, kurzy a novinky na: http://mistrmalek.cz/ Naše škola, stále volná místa na řezníka: https://www.obchodniskola.cz/

Mistr Přečtěte celý článek