V předchozím díle jsme si ukázali jak mají vypadat pořádné kvalitní špekáčky a v tomto díle ze zbytku uděláme vynikající utopence. Opět budu mít k rukám šikovného prváka Šimona a tak to půjde pořádně od ruky. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si tento díl! Recept: 1 kg kvalitní špekáčky 750 ml voda 500 ml ocet 1 lžíce cukru 1 malá lžička soli 5 listů bobkového listu 12 kuliček celý pepř 13 kuliček celé nové koření Dle chuti dostatek cibule a kapie 📢 Vše najdete na našem e-shopu: Knihu Československé masné výrobky - i s věnováním a podpisem. Hovězí kroužková střeva, koření bez éček, ocílky a ostatní najdete na našem obchodě: https://obchodmistramalka.cz/ NOŽE sada Giesser se dají koupit po jednom, obsahuje 13, 15 a 18" ( ✍ pokud chcete podepsat knihu, napište to do poznámky - nutná platba předem) NOVĚ: ❗Prkénko se sloganem a jakékoliv jiné gravírování vám rádi v e-shopu vyrobíme na přání na naše produkty❗ Udírny, grily, KURZ UZENIN a MEATER+ najdete zde: 👍Udírna https://www.grilykrby.cz/products/udirna-borniak-bbds-nt-150-s-casovacem/ ☝ Vakuovací sáčky a další věci na: http://masostroje.cz 🚫🎥🔓 Pokud chcete vidět zajímavá videa bez cenzury, bonusy a podpořit náš kanál, mrkněte na https://herohero.co/mistrmalek 👨🏫 Web Mistra Málka, kurzy a novinky na: http://mistrmalek.cz/ Naše škola, stále volná místa na řezníka: https://www.obchodniskola.cz/