V tomhle vám ukážu, jak jsem připravoval uzený vepřový bok metodou studeného uzení. Celý proces trval přes 30 dní a výsledek rozhodně stojí za to! Od naložení masa, přes sušení, až po opakované dávky studeného kouře – všechno pěkně krok za krokem. Jestli milujete poctivé domácí uzeniny, tohle video je přesně pro vás. 📢 Vše najdete na našem eshopu: ❗Prkénko se sloganem a jaké-koli jiné gravírování vám rádi v e-shopu vyrobíme na přání❗ Štěpky do el. udíren, nože, koření bez éček, ocílky a ostatní najdete na našem obchodě: https://obchodmistramalka.cz/ NOŽE sada Giesser se dají koupit po jednom, obsahuje 13, 15 a 18" ( ✍ pokud chcete podepsat knihu, napište to do poznámky - nutná platba předem) Udírny, grily, KURZ UZENIN a MEATER+ najdete zde: 👍Udírna https://www.grilykrby.cz/products/udirna-borniak-bbds-nt-150-s-casovacem/ ☝ Vakuovací sáčky a další věci na: http://masostroje.cz 🚫🎥🔓 Pokud chcete vidět zajímavá videa bez cenzury, bonusy a podpořit náš kanál, mrkněte na https://herohero.co/mistrmalek 👨🏫 Web Mistra Málka, kurzy a novinky na: http://mistrmalek.cz/ Naše škola, stále volná místa na řezníka: https://www.obchodniskola.cz/
Uzená slanina podle bratrů ze Slovenska – více než 30 dní trpělivosti a poctivé práce
