Majkl má ráda hodně vietnamská kuchyně. Má ráda kombinaci dobře marinovaného masa s čerstvou zeleninou. Jedno skvělé jídlo je Banh mi. V tomto videu Majkl ukáže, jak připravit čerstvý banh mi se smaženým vepřovým masem. Abych Banh mi byl úžasný, Majkl doporučuje upéct vlastní vietnamský bagety. Složení pro 4 bagety: 500 g hladká mouka 300 ml vody 1 lžíce cukru 1 čajová lžička mořské soli 40 g čerstvých kvasnic Ingredienty pro marinace pro 4 steaky vepřové krkovice: 6 velké lžíce Fish sauce (rybí omáčka) 2 velké lžíce Dark Soya sauce 1 velka lžíce medu šťává od 1 limetky 2 stroužky česneku (rozdrtěné) 1 malá cibule (nebo bílá část od 2 zelené cibule) (rozdrtěné) 1 lžička čerstvě mletá pepř Pro recept postupujte podle instrukcí ve videu. Ngon miệng